OTP Bank

Személyi hitel

Szeretne elutazni a megérdemelt szabadságra vagy átrendezné az otthonát?  Esetleg a családi költségvetés egyensúlyát vagy…
bővebben
OTP Bank

Lakáshitel

Bárhová menne jó érzés ha saját otthonába megy haza, ahol várják a szeretettei és a kívánt kényelem.   Az…
bővebben
OTP Bank

Részletfizetést kínáló hitelkártya

A részletfizetést kínáló hitelkártyával  BÁRMIKOR, BÁRMIT és BÁRHONNAN megvásárolhat! Tökéletes…
bővebben
OTP Bank

Folyószámla

Nyisson folyószámlát az OTP Banknál  és élvezze az OTP valamennyi előnyét, bárhol is tartózkodik. Itthon vagy külföldön…
bővebben
OTP Bank

OTP Munkavállaló

Akár 500 lej*extra jóváírás számlanyitáskor!   Igényeljen OTP Munkavállalói Számlacsomagot 2015. november 30-éig…
bővebben

OTPdirekt
SmartBank

A bank oda megy, ahol Ön tartózkodik és állandóan nyitva van. Az alkalmazás ingyen letölthető az Android és az iOS áruházakból, más operációs rendszerrel működő telefonok esetében pedig elérhető, közvetlenül a keresőből, az otpdirekt.ro oldalon.

bővebben
Töltse le a
SmartBank alkalmazást
Hírek OTP Bank

Az OTP Bank különleges ajánlata a Munkavállalói számlacsomagra

Az OTP Bank Romania újabb promóciót hirdet: akár 500 lej* bónusz a Munkavállalói Számlacsomag igénylésekor és 50 százalék kedvezmény a számlacsomag havi díjából havi minimum 200 lej értékű, kártyával történő vásárlás esetében. Sőt mi több, az első 6 hónapban az ügyfelek 10 százalék** kedvezményben is részesülnek a bankkártyával kiegyenlített közüzemi számlák értékéből.

bővebben

Az OTP Bank elindította a MyMentor szolgáltatást a személyes költségek és jövedelmek hatékony tervezésére

Bukarest, 2015. március 11. Az OTP Bank Romania a személyes költségek és jövedelmek hatékony tervezését támogatja a MyMentor eszözzel, amely az OTPdirekt internetbanki felületén, valamint az OTPdirekt – SmartBank mobil alkalmazásban egyaránt elérhető.

bővebben

Az OTP Bank Romania nyilvánosságra hozta a 2014. évi pénzügyi eredményeit

Bukarest, 2015. március 8. - A Budapesten benyújtott jelentés értelmében az OTP Bank Romania konszolidált adózott eredménye elérte a 11 millió lejt, míg a működési eredmény éves szinten 33%-kal javult és elérte a 141,2 millió lejt.

bővebben

Új promóciós kampány személyi hitelekre az OTP Banktól értékes nyereményekkel

Bukarest, 2015. március 5. – Az OTP Bank új promóciós kapmányt indít a lej alapú személyi hitelekre, változó kamattal már 9,40%-tól* (THM 9,82%).

bővebben

Fiók és ATM kereső

t