OTP Bank

Megtakarítási számla

Tartsa megtakarításait teljes biztonságban az OTP Bankban Akár egy nagyobb kiadáshoz gyűjt pénzt vagy csak a nehéz napokra tesz félre, az OTP Banknál…
bővebben
OTP Bank

Automatikus megtakarítási program

Joga van ahhoz, hogy Ön döntsön a pénzéről! Az OTP Bank automatikus megtakarítási programja megkönnyíti az Ön dolgát.   Banki szempontból…
bővebben

OTPdirekt
SmartBank

A bank oda megy, ahol Ön tartózkodik és állandóan nyitva van. Az alkalmazás ingyen letölthető az Android és az iOS áruházakból, más operációs rendszerrel működő telefonok esetében pedig elérhető, közvetlenül a keresőből, az otpdirekt.ro oldalon.

bővebben Töltse le a
SmartBank alkalmazást
Hírek OTP Bank

Az OTP Bank különleges ajánlata a Munkavállalói számlacsomagra

Az OTP Bank Romania újabb promóciót hirdet: akár 500 lej* bónusz a Munkavállalói Számlacsomag igénylésekor és 50 százalék kedvezmény a számlacsomag havi díjából havi minimum 200 lej értékű, kártyával történő vásárlás esetében. Sőt mi több, az első 6 hónapban az ügyfelek 10 százalék** kedvezményben is részesülnek a bankkártyával kiegyenlített közüzemi számlák értékéből.

bővebben

Az OTP Bank elindította a MyMentor szolgáltatást a személyes költségek és jövedelmek hatékony tervezésére

Bukarest, 2015. március 11. Az OTP Bank Romania a személyes költségek és jövedelmek hatékony tervezését támogatja a MyMentor eszözzel, amely az OTPdirekt internetbanki felületén, valamint az OTPdirekt – SmartBank mobil alkalmazásban egyaránt elérhető.

bővebben

Az OTP Bank Romania nyilvánosságra hozta a 2014. évi pénzügyi eredményeit

Bukarest, 2015. március 8. - A Budapesten benyújtott jelentés értelmében az OTP Bank Romania konszolidált adózott eredménye elérte a 11 millió lejt, míg a működési eredmény éves szinten 33%-kal javult és elérte a 141,2 millió lejt.

bővebben

Új promóciós kampány személyi hitelekre az OTP Banktól értékes nyereményekkel

Bukarest, 2015. március 5. – Az OTP Bank új promóciós kapmányt indít a lej alapú személyi hitelekre, változó kamattal már 9,40%-tól* (THM 9,82%).

bővebben

Sucursale & ATM-uri

Agenția Drumul Taberei

Str. Brașov, nr. 26, bl. 718
Telefon: +4021 402 50 93  
Fax: +4021 308 52 14  

Asistență financiară gratuită (OTP Mentor)

Orar astazi: 09:00–17:30

t